۴۰ درصد واحدهای کشاورزی خراسان شمالی راکد و نیمهراکد است
استاندار خراسان شمالی گفت: ۴۰ درصد واحدهای کشاورزی خراسان شمالی راکد و نیمه راکد است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، بهمن نوری در نشست تسهیلگری با فعالان اقتصادی خراسان شمالی اظهار داشت:هدف ما در این جلسات، عارضهیابی و تلاش برای احیای سرمایههای راکد، با همفکری مدیران و با تکیه بر شعار سال و رویکرد جدید است تا در تعامل با سرمایهگذار، موانع و مشکلات را برطرف کنیم.
وی افزود: اجازه نمیدهیم منابع محدود استان هدر برود و در عین حال نباید باعث فرار سرمایهها شد.
استاندار با بیان اینکه نگاه مدیران به سرمایهگذار باید تغییر کند گفت: با حفظ احترام متقابل در فضای گفتوگویی حرکت کنیم و با انعطاف حداکثری بدون عدول از قانون و با حفظ حسن نیت به سرمایهگذار، مشکلات را حل کنیم.
نوری با اشاره به ظرفیت های اقتصادی خراسان شمالی اظهار داشت: اسب اصیل ترکمن در اسناد بالادستی توسعه و آمایش استان مورد توجه است و باید تلاش کنیم خراسان شمالی به عنوان قطب پرورش اسب ترکمن در کشور شناخته شود.
وی گفت: پیست اسبدوانی استاندارد و حرفهای یکی از نیازهای استان است. بستههای سرمایهگذاری مرتبط شامل جانمایی زمین و صدور مجوز بینام برای ایجاد پیست و نیز، احداث مرکز پرورش صنعتی اسب، برای ورود سرمایهگذاران بخش خصوصی، تدوین و معرفی شود.
نوری با اینکه ۴۰ درصد واحدهای مجوزدار بخش کشاورزی شامل دام و طیور و آبزیان در استان، راکد یا نیمهفعال است افزود: ارقام بزرگی هم تسهیلات گرفتهاند و الان بدهی بانکی دارند.
وی افزود: بنابراین باید مجوزها را با مطالعه واگذار کرد و به متقاضیان صلاحیتدار، کمکهای مشاورهای و اطلاعات لازم را هم ارائه کرد. در واگذاری زمین به متقاضیان هم باید حساسیت زیادی به خرج داد و با مطالعه اقدام کرد.
استاندار گفت؛ خراسان شمالی از خامفروشی و تکمیل نبودن زنجیرهها رنج میبرد. ظرفیت معادن استان هم تاکنون مغفول بوده است.
وی با بیان این که اتاق بازرگانی استان، با توجه به تدوین بستههای سرمایهگذاری در بخشهای کشاورزی، گردشگری و صنعت و معدن، سرمایهگذاران را برای ورود به عرصه ترغیب کند ادامه داد: در این جلسات همچنین مسائل و مشکلات چند سرمایهگذار در بخش گردشگری و اقامتی، شهرکهای صنعتی، شهرک گلخانهای اسفراین و استمهال تسهیلات بانکی، مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است؛ فرصتهای سرمایهگذاری در زمینه اسب از جمله پرورش، پیست اسبدوانی، مرکز گردشگری و سوارکاری و نیز، معرفی زنجیره ارزش انگور (کشمش و کنسانتره میوه) از جمله مباحث مطروحه در این نشست بود.
دیدگاهتان را بنویسید