×
×

۲۰ درصد نان قم باید از آرد سبوس‌دار تهیه شود

  • کد نوشته: 18618
  • ۱ مرداد
  • 129 بازدید
  • ۰
  • قم- ایرنا- معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم گفت: اداره غله مکلف است در زمان محدودی مصوبه تهیه ۲۰ درصد نان قم از آرد سبوس‌دار را به‌طور کامل محقق نماید.

    ۲۰ درصد نان قم باید از آرد سبوس‌دار تهیه شود
  • اندیشه شیروان

    قم- ایرنا- معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم گفت: اداره غله مکلف است در زمان محدودی مصوبه تهیه ۲۰ درصد نان قم از آرد سبوس‌دار را به‌طور کامل محقق نماید.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *