×
×

غذاهای سنتی کهگیلویه وبویراحمد را بیشتر بشناسیم؛از نان تیری تا دمپخت گوشتی

  • کد نوشته: 22444
  • ۵ مرداد
  • 126 بازدید
  • ۰
  • یاسوج – ایرنا – استان کهگیلویه وبویراحمد در جنوب غربی ایران در کنار همه آیین ها ، رسوم و سنت های دیرین و زیبایی های طبیعی و تاریخی نهفته خود سرشار از خوراکی های سنتی و متنوع و اصیل ایرانی هم هست که البته این خوراکی های محلی بخشی از هویت تاریخی، فرهنگی و گذشته […]

    غذاهای سنتی کهگیلویه وبویراحمد را بیشتر بشناسیم؛از نان تیری تا دمپخت گوشتی
  • اندیشه شیروان

    یاسوج – ایرنا – استان کهگیلویه وبویراحمد در جنوب غربی ایران در کنار همه آیین ها ، رسوم و سنت های دیرین و زیبایی های طبیعی و تاریخی نهفته خود سرشار از خوراکی های سنتی و متنوع و اصیل ایرانی هم هست که البته این خوراکی های محلی بخشی از هویت تاریخی، فرهنگی و گذشته پر شکوه مردمان این دیار گره خورده است.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *