×
×

ظرفیت تولید گوشت قرمز در قم افزایش می‌یابد

  • کد نوشته: 27700
  • ۱۱ مرداد
  • 85 بازدید
  • ۰
  • قم – ایرنا – معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: افزایش ظرفیت تولید گوشت قرمز در قم با کمک بهره‌برداران در دستور کار است و در همین رابطه تعداد قابل توجهی از واحدهای دامپروری راکد استان به چرخه فعالیت بازگشتند.

    ظرفیت تولید گوشت قرمز در قم افزایش می‌یابد
  • اندیشه شیروان

    قم – ایرنا – معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: افزایش ظرفیت تولید گوشت قرمز در قم با کمک بهره‌برداران در دستور کار است و در همین رابطه تعداد قابل توجهی از واحدهای دامپروری راکد استان به چرخه فعالیت بازگشتند.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *