شاهرود – ایرنا – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به پلمب ۱۹ واحد صنفی، گفت: ۲ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد و تاریخ گذشته از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون از سوی کارشناسان این دانشگاه و شبکه بهداشت شناسایی و معدوم شد.
شاهرود – ایرنا – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به پلمب ۱۹ واحد صنفی، گفت: ۲ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد و تاریخ گذشته از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون از سوی کارشناسان این دانشگاه و شبکه بهداشت شناسایی و معدوم شد.
شاهرود – ایرنا – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به پلمب ۱۹ واحد صنفی، گفت: ۲ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد و تاریخ گذشته از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون از سوی کارشناسان این دانشگاه و شبکه بهداشت شناسایی و معدوم شد.
دیدگاهتان را بنویسید