×
×

۱۹ هزار و ۱۱۰ تُن گوشت در خمین تولید شد

  • کد نوشته: 342521
  • ۱۸ فروردین
  • 0 بازدید
  • ۰
  • خمین – ایرنا – رییس اداره دامپزشکی خمین گفت: یک‌هزار و ۵۹۳تُن گوشت قرمز و ۱۷ هزار و ۵۱۷ تُن گوشت سفید سال گذشته در خمین تولید و روانه بازار مصرف شد.

    ۱۹ هزار و ۱۱۰ تُن گوشت در خمین تولید شد
  • اندیشه شیروان

    خمین – ایرنا – رییس اداره دامپزشکی خمین گفت: یک‌هزار و ۵۹۳تُن گوشت قرمز و ۱۷ هزار و ۵۱۷ تُن گوشت سفید سال گذشته در خمین تولید و روانه بازار مصرف شد.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *