×
×

تولید گوشت مرغ در قم ۲۵ درصد افزایش یافت

  • کد نوشته: 345501
  • ۲۰ فروردین
  • 4 بازدید
  • ۰
  • قم – ایرنا – رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سال گذشته میزان تولید گوشت مرغ در استان نسبت به سال قبل از آن با رشد ۲۵ درصدی همراه بود که این روند افزایشی در سال جاری نیز ادامه پیدا می‌کند.

    تولید گوشت مرغ در قم ۲۵ درصد افزایش یافت
  • اندیشه شیروان

    قم – ایرنا – رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سال گذشته میزان تولید گوشت مرغ در استان نسبت به سال قبل از آن با رشد ۲۵ درصدی همراه بود که این روند افزایشی در سال جاری نیز ادامه پیدا می‌کند.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *