×
×

ترویج نان کامل؛ تجربه موفق استان مرکزی در خودکفایی و سلامت غذایی

  • کد نوشته: 353734
  • ۲۶ فروردین
  • 0 بازدید
  • ۰
  • ساوه – ایرنا – مدیرکل غله استان مرکزی گفت: با خرید ۴۴۰ هزار تن گندم در سال زراعی گذشته، این استان نه‌تنها نیاز کامل خود را تأمین کرد بلکه در ترویج نان کامل نیز رتبه نخست کشور را از آن خود کرد.

    ترویج نان کامل؛ تجربه موفق استان مرکزی در خودکفایی و سلامت غذایی
  • اندیشه شیروان

    ساوه – ایرنا – مدیرکل غله استان مرکزی گفت: با خرید ۴۴۰ هزار تن گندم در سال زراعی گذشته، این استان نه‌تنها نیاز کامل خود را تأمین کرد بلکه در ترویج نان کامل نیز رتبه نخست کشور را از آن خود کرد.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *