×
×

کیفیت زنجیره تولید نان از مزرعه تا سفره، نیازمند مشارکت همه جانبه است

  • کد نوشته: 359265
  • ۳۰ فروردین
  • 3 بازدید
  • ۰
  • دزفول-ایرنا – عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول بر اهمیت نان در فرهنگ غذای ایرانی تاکید کرد و گفت: ارتقای کیفیت نان در تمام مراحل تولید تا مصرف نیازمند مشارکت همه جانبه است.

    کیفیت زنجیره تولید نان از مزرعه تا سفره، نیازمند مشارکت همه جانبه است
  • اندیشه شیروان

    دزفول-ایرنا – عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول بر اهمیت نان در فرهنگ غذای ایرانی تاکید کرد و گفت: ارتقای کیفیت نان در تمام مراحل تولید تا مصرف نیازمند مشارکت همه جانبه است.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *