×
×

۱۰۷۰۰ تُن انواع ماهی خوراکی در اصفهان تولید شد

  • کد نوشته: 361896
  • ۱ اردیبهشت
  • 0 بازدید
  • ۰
  • اصفهان – ایرنا – مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان از تولید ۱۰ هزار و ۷۰۰ تن انواع ماهی خوراکی شامل سرد آبی و گرم آبی در این استان در سال گذشته خبر داد.

    ۱۰۷۰۰ تُن انواع ماهی خوراکی در اصفهان تولید شد
  • اندیشه شیروان

    اصفهان – ایرنا – مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان از تولید ۱۰ هزار و ۷۰۰ تن انواع ماهی خوراکی شامل سرد آبی و گرم آبی در این استان در سال گذشته خبر داد.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *