×
×

راهکارهای علمی برای کاهش تلفات برداشت گندم

  • کد نوشته: 362322
  • ۱ اردیبهشت
  • 0 بازدید
  • ۰
  • اهواز – ایرنا – عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان هشدار داد: سالانه پنج تا هشت درصد از محصول گندم کشور در مرحله برداشت از بین می‌رود که با رعایت اصول فنی، راهکارهای علمی و مدیریت بهینه، می توان این تلفات را به کمتر از نصف کاهش داد.

    راهکارهای علمی برای کاهش تلفات برداشت گندم
  • اندیشه شیروان

    اهواز – ایرنا – عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان هشدار داد: سالانه پنج تا هشت درصد از محصول گندم کشور در مرحله برداشت از بین می‌رود که با رعایت اصول فنی، راهکارهای علمی و مدیریت بهینه، می توان این تلفات را به کمتر از نصف کاهش داد.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *