×
×

ایجاد ۱۲۰ هزار تن صنایع تبدیلی و غذایی در همدان هدف گذاری شد

  • کد نوشته: 5434
  • ۲۱ تیر
  • 173 بازدید
  • ۰
  • همدان- ایرنا- مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی همدان گفت: ایجاد ۱۲۰ هزار تن ظرفیت جدید بر اساس نقشه راه کشاورزی استان جزو اهم فعالیت‌های امسال در بخش صنایع تبدیلی است.

    ایجاد ۱۲۰ هزار تن صنایع تبدیلی و غذایی در همدان هدف گذاری شد
  • اندیشه شیروان

    همدان- ایرنا- مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی همدان گفت: ایجاد ۱۲۰ هزار تن ظرفیت جدید بر اساس نقشه راه کشاورزی استان جزو اهم فعالیت‌های امسال در بخش صنایع تبدیلی است.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *