سمنان – ایرنا – مدیرکل دامپزشکی سمنان با اشاره به خطر ابتلا به بیماری تب کریمهکنگو از طریق دام آلوده، گفت: خیران و مردم گوشت قربانی در ماه محرم را ۲۴ ساعت پس از نگهداری در یخچال توزیع و مصرف کنند.
سمنان – ایرنا – مدیرکل دامپزشکی سمنان با اشاره به خطر ابتلا به بیماری تب کریمهکنگو از طریق دام آلوده، گفت: خیران و مردم گوشت قربانی در ماه محرم را ۲۴ ساعت پس از نگهداری در یخچال توزیع و مصرف کنند.
سمنان – ایرنا – مدیرکل دامپزشکی سمنان با اشاره به خطر ابتلا به بیماری تب کریمهکنگو از طریق دام آلوده، گفت: خیران و مردم گوشت قربانی در ماه محرم را ۲۴ ساعت پس از نگهداری در یخچال توزیع و مصرف کنند.
دیدگاهتان را بنویسید