تهران – ایرنا- مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از برنامههای این سازمان برای بهبود کیفیت و ایمنی محصولات غذایی در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: حدود هزار و ۲۰۰ مجوز برای تولید فرآوردههای غذایی در سال ۱۴۰۳ صادر شد.
تهران – ایرنا- مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از برنامههای این سازمان برای بهبود کیفیت و ایمنی محصولات غذایی در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: حدود هزار و ۲۰۰ مجوز برای تولید فرآوردههای غذایی در سال ۱۴۰۳ صادر شد.
تهران – ایرنا- مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از برنامههای این سازمان برای بهبود کیفیت و ایمنی محصولات غذایی در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: حدود هزار و ۲۰۰ مجوز برای تولید فرآوردههای غذایی در سال ۱۴۰۳ صادر شد.
دیدگاهتان را بنویسید