×
×

کشاورزان فرصت طلایی مقابله آفت «سن گندم» را دست ندهند.

  • کد نوشته: 355187
  • ۲۷ فروردین
  • 3 بازدید
  • ۰
  • کشاورزان فرصت طلایی مقابله آفت «سن گندم» را دست ندهند رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در بین‌ آفات شناسایی‌شده، «سس روسی» تهدید جدی برای مزارع غلات به شمار می‌رود که جهاد کشاورزی بر لزوم مقابله فوری با آن تأکید دارد. محمد محمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد با اعلام آغاز مرحله […]

    کشاورزان فرصت طلایی مقابله آفت «سن گندم» را دست ندهند.
  • اندیشه شیروان

    کشاورزان فرصت طلایی مقابله آفت «سن گندم» را دست ندهند
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در بین‌ آفات شناسایی‌شده، «سس روسی» تهدید جدی برای مزارع غلات به شمار می‌رود که جهاد کشاورزی بر لزوم مقابله فوری با آن تأکید دارد.

    محمد محمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد با اعلام آغاز مرحله مبارزه با آفت سن گندم اظهار داشت: از کشاورزان می‌خواهیم در کنار آماده‌باش برای مقابله با سایر آفات، همکاری لازم با کارشناسان این نهاد را داشته باشند.

    وی تاکید کرد: در مرحله فعلی، اگر کشاورزان سن مادری را در مزارع گندم مشاهده کردند، لازم است با کارشناسان فنی جهاد کشاورزی تماس گرفته و در صورت تشخیص رسیدن به آستانه مبارزه، نسبت به سمپاشی اقدام کنند.

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در حوزه مقابله با علف‌های هرز نیز، امسال حدود ۱۳ هزار هکتار از اراضی زراعی شهرستان شیروان زیرپوشش عملیات سمپاشی قرار گرفته است. همچنین در بین‌ آفات شناسایی‌شده، «سس روسی» تهدید جدی برای مزارع غلات به شمار می‌رود که جهاد کشاورزی بر لزوم مقابله فوری با آن تأکید دارد.

    محمدزاده تصریح کرد: بر پایه نظر کارشناسان، پایان فروردین ماه فرصت طلایی برای مبارزه موثر با آفات مذکور در این منطقه محسوب می‌شود و از کشاورزان خواسته شده در زمان باقیمانده، نسبت به سمپاشی به موقع مزارع خود اقدام نمایند.

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، با تاکید بر خشکسالی و کاهش بارش‌های اخیر، مبارزه با علف‌های هرز را برای حفظ بهره‌وری در اراضی بسیار مهم و ضروری دانست.

    وی از برگزاری کارگاه‌های آموزش کالیبراسیون سمپاش‌ها در مراکز خدمات جهاد کشاورزی منطقه دیم شهرستان خبر داد و افزود: در این کارگاه‌ها، مشکلات ناشی از علف‌های هرز تشریح و روش‌های علمی و عملی افزایش کارایی علف‌کش‌ها آموزش داده شده‌است.

    محمدزاده ادامه داد: برگزاری آموزش‌های عملی با هدف ارتقا سطح دانش کشاورزان، موجب بهبود اثربخشی سمپاشی و در نهایت افزایش عملکرد محصولات خواهد شد. وسعت تحت عملیات سمپاشی با علف‌کش‌ها در سال جاری حدود ۱۳ هزار هکتار و مهمترین آفات امسال سن گندم و سس روسی است.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *