×
×

۴۵.۲۳ درصد پرونده‌های اختلافی در خراسان‌شمالی به سازش ختم شد

  • کد نوشته: 355199
  • ۲۷ فروردین
  • 9 بازدید
  • ۰
  • ۴۵.۲۳ درصد پرونده‌های اختلافی در خراسان‌شمالی به سازش ختم شد رئیس‌کل دادگستری خراسان‌شمالی از سازش در ۴۵.۲۳ درصد از پرونده‌های قابل گذشت در شوراهای حل اختلاف استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و این امر را نشانه‌ای از گسترش فرهنگ صلح و مدارا در جامعه دانست. به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی […]

    ۴۵.۲۳ درصد پرونده‌های اختلافی در خراسان‌شمالی به سازش ختم شد
  • اندیشه شیروان

    ۴۵.۲۳ درصد پرونده‌های اختلافی در خراسان‌شمالی به سازش ختم شد
    رئیس‌کل دادگستری خراسان‌شمالی از سازش در ۴۵.۲۳ درصد از پرونده‌های قابل گذشت در شوراهای حل اختلاف استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و این امر را نشانه‌ای از گسترش فرهنگ صلح و مدارا در جامعه دانست.

    به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی دادگستری خراسان شمالی، حجت‌الاسلام مسلم براتی‌زاده با ارائه آمار عملکرد شوراهای حل اختلاف استان در سال گذشته اظهار کرد: تعداد ۵۹ هزار و ۱۶۷ فقره پرونده در سال ۱۴۰۳ به شوراهای حل اختلاف استان وارد شده و ۶۳ هزار و ۶۵۲ فقره نیز مختومه شده است.

    وی تصریح کرد: این میزان پرونده نسبت به سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد رشد داشته و بیانگر افزایش اعتماد مردم به فرآیندهای مسالمت‌آمیز حل اختلاف و همچنین نقش موثر شوراهای حل اختلاف در کاهش تنش‌های اجتماعی و قضایی است.

    ۵۰۰ پرونده در اتاق داوری اصناف رسیدگی شد

    رئیس‌کل دادگستری خراسان شمالی در ادامه با اشاره به عملکرد اتاق داوری اصناف استان بیان کرد: در این مدت؛ ۵۰۰ پرونده از سوی این اتاق مورد رسیدگی قرار گرفت که ۳.۵ درصد از آن‌ها به سازش انجامید و در سایر پرونده‌ها نیز رای مقتضی صادر شد.

    وی خاطرنشان کرد: اتاق داوری اصناف نیز همچون شوراهای حل اختلاف با هدف تسهیل در رسیدگی به اختلافات صنفی و تجاری، سهم مؤثری در کاهش حجم ورودی پرونده‌ها به دادگاه‌ها داشته است.

    سازش در هشت پرونده قتل عمد در ۲ سال گذشته

    حجت الاسلام براتی زاده همچنین به توفیق در سازش پرونده‌های قتل عمدی اشاره کرد و گفت: ۲ سال اخیر هشت پرونده قتل عمدی که دارای احکام قطعی و لازم‌الاجرا با موضوع قصاص نفس بودند با تلاش شوراهای حل اختلاف، معتمدین محلی، ریش‌سفیدان و ستاد صبر استان به صلح و سازش منتهی شد.

    وی اضافه کرد: از این تعداد؛ سه فقره مربوط به سال ۱۴۰۲ و پنج فقره مربوط به سال ۱۴۰۳ است.

    رئیس‌کل دادگستری خراسان شمالی بیان کرد: این سازش‌ها نه‌تنها از وقوع قصاص جلوگیری کرده، بلکه فرهنگ گذشت، گفت‌وگو و انسان‌دوستی را در سطح جامعه ترویج داده است.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *