×
×

۱۸۸ هزار دانش آموز خراسان‌شمالی زیرپوشش طرح «وارنیش فلوراید»

  • کد نوشته: 359423
  • ۳۰ فروردین
  • 9 بازدید
  • ۰
  • ۱۸۸ هزار دانش آموز خراسان‌شمالی زیرپوشش طرح «وارنیش فلوراید» معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: ۱۸۸ هزار نفر از دانش‌آموزان استان در سال گذشته برای تامین سلامت بهداشت دهان و دندان زیر پوشش طرح «وارنیش فلوراید» رفتند. دکتر افشین دلشاد روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد:‌ «وارنیش فلوراید» نوعی پوشش حفاظتی است که […]

    ۱۸۸ هزار دانش آموز خراسان‌شمالی زیرپوشش طرح «وارنیش فلوراید»
  • اندیشه شیروان

    ۱۸۸ هزار دانش آموز خراسان‌شمالی زیرپوشش طرح «وارنیش فلوراید»
    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: ۱۸۸ هزار نفر از دانش‌آموزان استان در سال گذشته برای تامین سلامت بهداشت دهان و دندان زیر پوشش طرح «وارنیش فلوراید» رفتند.

    دکتر افشین دلشاد روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد:‌ «وارنیش فلوراید» نوعی پوشش حفاظتی است که بر روی دندان‌ها قرار گرفته و باعث جلوگیری از ایجاد پوسیدگی می‌شود.

    وی افزود: هدف از اجرای این طرح در مدارس ابتدایی نیز رساندن ماده فلوراید به دندان‌ها برای محافظت و کاهش تعداد دندان‌های پوسیده دانش‌آموزان است.

    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی ادامه داد: بیش از ۲۳ هزار عدد مسواک انگشتی نیز با هدف ارتقای بهداشت دهان و دندان در گروه سنی زیر ۲ سال توزیع شده است.

    دلشاد با اشاره به ارایه ۱۱۶ هزار خدمت درمانی دندانپزشکی در مراکز خدمات جامع سلامت، گفت: از این تعداد ۴۷ هزار و ۶۳۲ خدمت به کودکان زیر ۱۴ سال، مادران باردار و مادران شیرده ارایه شد.

    وی با تاکید بر اینکه بهداشت دهان و دندان از ارکان اصلی سلامت عمومی است، گفت: پوسیدگی دندان از شایع‌ترین بیماری‌ها در کودکان و بزرگسالان است که اگر به موقع درمان نشود، منجر به درد و عفونت می‌شود.

    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی تصریح کرد: ارایه خدمات پیشگیرانه‌ وارنیش فلورایدتراپی و آموزش مسواک زدن، نقش بسزایی در کاهش بروز پوسیدگی‌های دندانی به ویژه در کودکان دارد.

    براساس آخرین یافته های دندانپزشکی، تاثیرگذاری «وارنیش فلوراید» از ۳۵ تا ۷۰ درصد برای پیشگیری از پوسیدگی دندان به اثبات رسیده است و در آخرین یافته های بالینی، اجرای متوالی این طرح در ۲ نوبت در سال و به طور متوسط هر ۶ ماه یک بار برای دانش‌آموزان موثر است.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *