×
×

فعالیت کارگاه‌های تولید خیارشور شیروان در خارج از فصل؛ نشانه‌ای از رونق صنعت بومی

  • کد نوشته: 374611
  • ۱۷ خرداد
  • 7 بازدید
  • ۰
  • فعالیت کارگاه‌های تولید خیارشور شیروان در خارج از فصل؛ نشانه‌ای از رونق صنعت بومی با آغاز برداشت خیار از استان‌های شمالی کشور، برخی از کارگاه‌های تولید خیارشور در شهرستان شیروان، حتی در خارج از فصل تولید نیز فعال شده‌اند؛ اتفاقی که بیانگر پویایی و اهمیت صنعت خیارشور در این منطقه است. در میان این واحدها، […]

    فعالیت کارگاه‌های تولید خیارشور شیروان در خارج از فصل؛ نشانه‌ای از رونق صنعت بومی
  • اندیشه شیروان

    فعالیت کارگاه‌های تولید خیارشور شیروان در خارج از فصل؛ نشانه‌ای از رونق صنعت بومی

    با آغاز برداشت خیار از استان‌های شمالی کشور، برخی از کارگاه‌های تولید خیارشور در شهرستان شیروان، حتی در خارج از فصل تولید نیز فعال شده‌اند؛ اتفاقی که بیانگر پویایی و اهمیت صنعت خیارشور در این منطقه است.

    در میان این واحدها، کارگاه تولید خیارشور برادران رضایی در روستای ورگ، با تولید روزانه ۶۰۰ دبه خیارشور، نقش برجسته‌ای در تأمین بازار ایفا می‌کند. این کارگاه به‌صورت مستقیم برای ۵۰ نفر اشتغال‌زایی کرده است و به‌عنوان یکی از مراکز مهم تولید خیارشور در شهرستان شناخته می‌شود.

    طعم خوش، بسته‌بندی بهداشتی و اصولی، و قیمت مناسب خیارشورهای تولیدی شیروان، موجب جذب مشتریانی از سراسر کشور، به‌ویژه تهران و استان‌های همجوار، شده است.

    شیروان امروز به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید خیارشور در کشور، نه‌تنها نیاز بازار داخلی را تأمین می‌کند، بلکه با ایجاد اشتغال در روستاها و رونق کارگاه‌های محلی، سهم بسزایی در پیشرفت اقتصادی منطقه دارد

    💢عضو پیج و کانال های ما شوید …

    پایگاه خبری اندیشه شیروان(مجوز ۹۶۲۰۴)
    فصایی مجازی برای تمام مردم شیروان

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *