×
×

استقبال مرغداران خراسان شمالی از جوجه ریزی با اجرای طرح تولید قراردادی گوشت

  • کد نوشته: 375345
  • ۶ مرداد
  • 43 بازدید
  • ۰
  • استقبال مرغداران خراسان شمالی از جوجه ریزی با اجرای طرح تولید قراردادی گوشت معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: اجرای طرح تولید قراردادی گوشت مرغ و تامین نهاده مورد ‏نیاز به ‏صورت مدت‌دار از سوی شرکت پشتیبانی امور دام استان سبب استقبال مرغداران برای جوجه ریزی بیشتر در واحدهای تولیدی شده است. […]

    استقبال مرغداران خراسان شمالی از جوجه ریزی با اجرای طرح تولید قراردادی گوشت
  • اندیشه شیروان

    استقبال مرغداران خراسان شمالی از جوجه ریزی با اجرای طرح تولید قراردادی گوشت
    معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: اجرای طرح تولید قراردادی گوشت مرغ و تامین نهاده مورد ‏نیاز به ‏صورت مدت‌دار از سوی شرکت پشتیبانی امور دام استان سبب استقبال مرغداران برای جوجه ریزی بیشتر در واحدهای تولیدی شده است.

    مهدی شکاری اظهار کرد: باجوجه ریزی ۱.۵‏‎ ‎میلیون قطعه جوجه گوشتی در ‏‏واحدهای پرورش مرغ گوشتی در تیر امسال، خراسان شمالی رتبه نخست کشوری (۲۴.۸ درصد بیش تر از تعهد جوجه ‏ریزی) را کسب کرد‎.‎

    وی افزود‎:‎ بر اساس برنامه ابلاغی وزارت جهادکشاورزی برای استان مبنی بر جوجه ریزی ماهیانه یک میلیون و ‏‏‏۲۰۰هزار قطعه در هر دوره، تیر امسال ۲۴.۸ درصد بیشتر از تعهد جوجه ریزی در مرغداری‌های استان انجام شد که ‏‏خراسان شمالی با تحقق ۲۴.۸ درصدی بیش از برنامه ابلاغی رتبه اول کشور را در این ماه به خود اختصاص داده است‎.‎

    شکاری ادامه داد: همچنین در چهار ماه نخست امسال در ‏‏مرغداری‌های استان پنج میلیون و ۵۳۷ هزار و ۹۲۸‏‎ ‎قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که در مقایسه با مدت مشابه ‏‏پارسال (۵.۱۲۸.۱۱۲ قطعه) هشت درصد افزایش داشته است‎.‎

    وی در ادامه با اشاره به جوجه ریزی یک میلیون و ۴۷۳ ‏‎ ‎هزارو ۹۲۹ قطعه جوجه گوشتی در مرغداری‌های استان در ‏‏نیمه دوم خرداد و نیمه اول تیر گفت: ‎پیش بینی می‌شود در مرداد میانگین روزانه افزون بر ۸۲ تن گوشت مرغ ‏‏استحصالی در بازار استان توزیع شود‎.‎

    وی بیان کرد: تحرک تازه‌ای در صنعت مرغداری استان درحال رخ دادن است، صنعتی که حالا با ‏‏جهش ۲۴ درصدی در تولید، مسیر تازه‌ای در اقتصاد دام و طیور استان را رقم زده است.

    این مقام مسئول تصریح کرد: خراسان شمالی استانی است که در گذشته بخش از نیاز ‏گوشت مصرفی استان را از سایر استان‌ها تامین می‌کرد و در حال حاضر کل نیازگوشت مرغ استان در داخل استان تولید می‌شود.

    ‏به گفته وی، ۱۳۰‏‎ ‎واحد مرغداری با ظرفیت چهار میلیون و ۱۶ هزار و ۴۰۰ قطعه در هر دوره در خراسان شمالی وجود دارد‎.‎ سرانه مصرف گوشت مرغ در استان ۲۶ کیلوگرم است و روزانه بین ۵۵ تا ۶۰ تن گوشت مرغ گرم در ‏‏فروشگاه‌های استان توزیع می‌شود‎

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *