فرماندار شیروان، در جلسه کارگروه تخصصی ساماندهی آرد، گندم و نان شهرستان در خصوص طرح دوگانه‌سوزی نانوایی‌ها، تأکید کرد:

«اجرای سریع طرح دوگانه‌سوزی نانوایی‌ها در اولویت است. تسهیلات ویژه برای واحدهای متقاضی تخصیص یافته و سایر نانوایی‌ها نیز ملزم به پیوستن به این طرح هستند تا پروژه هرچه زودتر نهایی شود. این اقدام نقشی کلیدی در پدافند غیرعامل و تداوم تولید نان در شرایط بحرانی دارد.»

🔹وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع ارتقا کیفیت نان اشاره کرد و اظهار داشت:

«نظارت مستمر بر کیفیت تولید آرد و پخت نان در کلیه نانوایی‌های شهری و روستایی باید تشدید شود. افزایش کیفیت نان، مطالبه‌ به‌حق مردم می‌باشد که این انتظار باید به‌طور جدی پاسخ داده شود.»

🔹دکتر احمدی در پایان بر آموزش و نظارت تمرکز کرد و افزود:

«برگزاری دوره‌های آموزشی فنی برای نانوایان به‌ویژه در حوزه پخت نان استاندارد ضروری است. نظارت میدانی بر عملکرد نانوایی‌ها بدون وقفه ادامه خواهد یافت.»