×
×

آدامس‌های رژیمی می‌تواند خطر سکته قلبی و مغزی را افزایش دهد

  • کد نوشته: 14155
  • ۲۸ تیر
  • 118 بازدید
  • ۰
  • تهران – ایرنا – نتایج یک مطالعه نشان می دهد که سطوح بالای زایلیتول که در بسیاری از غذاهای کم قند، آدامس و خمیر دندان استفاده می شود، با افزایش خطر سکته قلبی و مغزی و مرگ مرتبط است.

    آدامس‌های رژیمی می‌تواند خطر سکته قلبی و مغزی را افزایش دهد
  • اندیشه شیروان

    تهران – ایرنا – نتایج یک مطالعه نشان می دهد که سطوح بالای زایلیتول که در بسیاری از غذاهای کم قند، آدامس و خمیر دندان استفاده می شود، با افزایش خطر سکته قلبی و مغزی و مرگ مرتبط است.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *