×
×

بازار ماهی قرمز؛ مهمانان کوچک سفره نوروز عامل انتقال بیماری

  • کد نوشته: 321501
  • ۲۹ اسفند
  • 0 بازدید
  • ۰
  • زاهدان – ایرنا – ماهی‌های قرمز به عنوان یکی از عناصر اصلی سفره هفت‌سین در بازارها به فروش می‌رسند که این مهمانان کوچک، علاوه بر زیبایی، می‌توانند عامل انتقال بیماری‌ها نیز باشند، بنابراین رعایت اصول بهداشتی در خرید و نگهداری این ماهی‌ها ضروری است.

    بازار ماهی قرمز؛ مهمانان کوچک سفره نوروز عامل انتقال بیماری
  • اندیشه شیروان

    زاهدان – ایرنا – ماهی‌های قرمز به عنوان یکی از عناصر اصلی سفره هفت‌سین در بازارها به فروش می‌رسند که این مهمانان کوچک، علاوه بر زیبایی، می‌توانند عامل انتقال بیماری‌ها نیز باشند، بنابراین رعایت اصول بهداشتی در خرید و نگهداری این ماهی‌ها ضروری است.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *