×
×

کشاورزی فارس؛ طلایی و تلخ

  • کد نوشته: 370935
  • ۸ اردیبهشت
  • 0 بازدید
  • ۰
  • استان فارس با تولید ۱۱.۲ درصد غذای کشور و در اختیار داشتن رتبه دوم کشاورزی ایران، طلایی‌ترین استان زراعی کشور است اما این طلای سبز، زیر سایه تلخ‌ترین چالش‌ها از جمله خشکسالی بی‌امان، فرسایش خاک و ناپایداری بازار است؛ از یک سو، بزرگترین انجیرستان دیم جهان در این استان شکوه می‌کند و از سوی دیگر، […]

    کشاورزی فارس؛ طلایی و تلخ
  • اندیشه شیروان

    استان فارس با تولید ۱۱.۲ درصد غذای کشور و در اختیار داشتن رتبه دوم کشاورزی ایران، طلایی‌ترین استان زراعی کشور است اما این طلای سبز، زیر سایه تلخ‌ترین چالش‌ها از جمله خشکسالی بی‌امان، فرسایش خاک و ناپایداری بازار است؛ از یک سو، بزرگترین انجیرستان دیم جهان در این استان شکوه می‌کند و از سوی دیگر، خشکیدن ۴۰۰ قنات تاریخی زنگ خطر نابودی را به صدا درآورده است.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *