×
×

تنور نانوایی‌های خراسان شمالی گرم ماند؛ آمادگی کامل برای مقابله با بحران

  • کد نوشته: 375967
  • ۱۷ شهریور
  • 16 بازدید
  • ۰
  • تنور نانوایی‌های خراسان شمالی گرم ماند؛ آمادگی کامل برای مقابله با بحران مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی گفت: با اجرای مانور سراسری پخت نان با سوخت‌های جایگزین و بهره‌گیری از برق اضطراری، تضمین شد که واحدهای نانوایی استان در هر شرایطی، حتی در بحران قطع همزمان برق، گاز و آب، قادر به […]

    تنور نانوایی‌های خراسان شمالی گرم ماند؛ آمادگی کامل برای مقابله با بحران
  • اندیشه شیروان

    تنور نانوایی‌های خراسان شمالی گرم ماند؛ آمادگی کامل برای مقابله با بحران
    مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی گفت: با اجرای مانور سراسری پخت نان با سوخت‌های جایگزین و بهره‌گیری از برق اضطراری، تضمین شد که واحدهای نانوایی استان در هر شرایطی، حتی در بحران قطع همزمان برق، گاز و آب، قادر به تأمین نان مردم خواهند بود.

    به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، نعمان یزدانی مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی، صبح امروز در حاشیه مانور سراسری پخت نان در نانوایی‌های مجهز استان اظهار کرد: این مانور با هدف اطمینان از استمرار عرضه نان و پایداری زنجیره تأمین در شرایط بحرانی برگزار شد و توانستیم در عمل نشان دهیم که حتی در قطع همزمان برق، گاز و آب، هیچ وقفه‌ای در پخت و توزیع نان رخ نخواهد داد.

    وی با اشاره به حضور استاندار خراسان شمالی، مسئولان دستگاه‌های اجرایی و مدیران بخش‌های مرتبط در این برنامه گفت: اجرای این مانور در همه شهرستان‌های استان و با مشارکت نانوایی‌هایی که به تجهیزات چندمنظوره سوخت و سیستم‌های برق اضطراری مجهز شده‌اند، به‌صورت هماهنگ انجام شد.

    یزدانی توضیح داد: تمامی این نانوایی‌ها به مشعل‌های خاصی مجهز شده‌اند که امکان استفاده از سوخت‌های متنوع نظیر گاز مایع (کپسول)، گازوئیل و حتی برق اضطراری را دارند. این موضوع باعث می‌شود که در صورت وقوع بحران یا حادثه‌ای که زیرساخت‌های انرژی را مختل کند، روند پخت نان ادامه پیدا کند و خللی در تأمین نیاز مردم ایجاد نشود.

    مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی با بیان اینکه تأمین آرد در سطح استان کاملاً پایدار است، افزود: ما هیچ مشکلی در توزیع آرد به واحدهای نانوایی نداریم و با اجرای این طرح، عملاً آخرین حلقه زنجیره تأمین از آسیاب تا سفره مردم در استان تکمیل شده است.

    وی اجرای این طرح را اقدامی ارزشمند در ارتقای امنیت غذایی دانست و عنوان کرد: این تجربه موفق می‌تواند به عنوان الگویی ملی به سایر استان‌ها منتقل شود تا کشور در شرایط بحرانی، با دغدغه‌ای کمتر در حوزه نان مواجه شود.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *