×
×

ترکیب عصاره گیاهی و فناوری نانوحباب رشد و سلامت ماهی‌ها را افزایش می‌دهد

  • کد نوشته: 318648
  • ۲۷ اسفند
  • 0 بازدید
  • ۰
  • تهران- ایرنا- نتایج یک پژوهش پیشگامانه نشان می‌دهد که ترکیب کانابیدیول گیاهی و فناوری نوین نانوحباب‌ها می‌تواند سلامت و رشد ماهی‌ها را به‌طور چشمگیری بهبود بخشد و این یافته‌ها افق‌های تازه‌ای را برای صنعت آبزی‌پروری پایدار در برابر چالش‌های تغییرات اقلیمی گشوده‌ است.

    ترکیب عصاره گیاهی و فناوری نانوحباب رشد و سلامت ماهی‌ها را افزایش می‌دهد
  • اندیشه شیروان

    تهران- ایرنا- نتایج یک پژوهش پیشگامانه نشان می‌دهد که ترکیب کانابیدیول گیاهی و فناوری نوین نانوحباب‌ها می‌تواند سلامت و رشد ماهی‌ها را به‌طور چشمگیری بهبود بخشد و این یافته‌ها افق‌های تازه‌ای را برای صنعت آبزی‌پروری پایدار در برابر چالش‌های تغییرات اقلیمی گشوده‌ است.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *