×
×

غنی‌سازی شیر طعم‌دار با عصاره لیپیدی میگو

  • کد نوشته: 333569
  • ۹ فروردین
  • 3 بازدید
  • ۰
  • تهران- ایرنا- «ساخت و مشخصه‌یابی نانوحامل‌های هگزوزومی به‌منظور انکپسولاسیون عصاره لیپیدی میگو حاوی آستاگزانتین و ارزیابی پتانسیل آن جهت غنی‌سازی شیر طعم‌دار» رساله دکتری پژوهشگر ایرانی است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام گرفته است.

    غنی‌سازی شیر طعم‌دار با عصاره لیپیدی میگو
  • اندیشه شیروان

    تهران- ایرنا- «ساخت و مشخصه‌یابی نانوحامل‌های هگزوزومی به‌منظور انکپسولاسیون عصاره لیپیدی میگو حاوی آستاگزانتین و ارزیابی پتانسیل آن جهت غنی‌سازی شیر طعم‌دار» رساله دکتری پژوهشگر ایرانی است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام گرفته است.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *