×
×

ارتباط مصرف روغن‌های پخت‌وپز با پیشرفت سرطان پستان

  • کد نوشته: 347765
  • ۲۱ فروردین
  • 2 بازدید
  • ۰
  • تهران- ایرنا- یافته‌های جدید نشان می‌دهد مقدار زیاد اسید لینولئیک (یک اسید چرب امگا ۶ موجود در روغن‌های پخت‌وپز) باعث پیشرفت سرطان پستان سه‌گانه منفی می‌شود.

    ارتباط مصرف روغن‌های پخت‌وپز با پیشرفت سرطان پستان
  • اندیشه شیروان

    تهران- ایرنا- یافته‌های جدید نشان می‌دهد مقدار زیاد اسید لینولئیک (یک اسید چرب امگا ۶ موجود در روغن‌های پخت‌وپز) باعث پیشرفت سرطان پستان سه‌گانه منفی می‌شود.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *