تهران- ایرنا- یافتههای جدید نشان میدهد مقدار زیاد اسید لینولئیک (یک اسید چرب امگا ۶ موجود در روغنهای پختوپز) باعث پیشرفت سرطان پستان سهگانه منفی میشود.
تهران- ایرنا- یافتههای جدید نشان میدهد مقدار زیاد اسید لینولئیک (یک اسید چرب امگا ۶ موجود در روغنهای پختوپز) باعث پیشرفت سرطان پستان سهگانه منفی میشود.
تهران- ایرنا- یافتههای جدید نشان میدهد مقدار زیاد اسید لینولئیک (یک اسید چرب امگا ۶ موجود در روغنهای پختوپز) باعث پیشرفت سرطان پستان سهگانه منفی میشود.
دیدگاهتان را بنویسید