تهران- ایرنا- پژوهشگران دانشگاه نیومکزیکو دریافتند که اسید اگزالیک که در بسیاری از مواد غذایی گیاهی یافت میشود، میتواند با جدا کردن یونهای فلز گادولینیوم از مواد حاجب MRI، موجب تشکیل نانوذرات فلزی در بافتهای بدن شود.
تهران- ایرنا- پژوهشگران دانشگاه نیومکزیکو دریافتند که اسید اگزالیک که در بسیاری از مواد غذایی گیاهی یافت میشود، میتواند با جدا کردن یونهای فلز گادولینیوم از مواد حاجب MRI، موجب تشکیل نانوذرات فلزی در بافتهای بدن شود.
لینک خبر: https://andisheshirvan.ir/?p=355010