×
×

فیلم| مراحل پخت نانِ بلوط یا «کَلگ» در کهگیلویه و بویراحمد

  • کد نوشته: 353650
  • ۲۶ فروردین
  • 24 بازدید
  • ۰
  • یاسوج – ایرنا – نانِ بلوط یا «کَلگ» از گذشته‌های دور به عنوان یک ماده غذایی و دارویی در میان مردم زاگرس‌نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود؛ برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام، و سپس این نان خوشمزه در تنور پخته می‌شود.

    فیلم| مراحل پخت نانِ بلوط یا «کَلگ» در کهگیلویه و بویراحمد
  • اندیشه شیروان

    یاسوج – ایرنا – نانِ بلوط یا «کَلگ» از گذشته‌های دور به عنوان یک ماده غذایی و دارویی در میان مردم زاگرس‌نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود؛ برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام، و سپس این نان خوشمزه در تنور پخته می‌شود.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *